OverĀ ons

Wie wat

Wie Wat

 

Wij zijn Guido Pelgrim Fotografie:

Guido Pelgrim

Birgit Pelgrim

 

Bij ons kan je terecht voor:

Portretfotografie, Familiefotografie, Huwelijksfotografie, Zwangerschapsfotografie, Reclame fotografie, Social Media sessie, Kunstuitleen, Officiele pasfoto’s, Afdrukken (groot formaat xxl), Reproducties en Lijsten.

 

Wij zijn aangesloten bij MasterPhotographersNetwork.

 

Tevens zijn wij Nederlands Zilver Master Fotograaf en Europees Gekwalificeerd portretfotograaf!

 

QEP

De Gekwalificeerde Europese Fotograaf (QEP) diplomering erkent professionaliteit en beloont excellentie bij de aangesloten European Professional Photographers. Het kwaliteitslabel is ontworpen om de nationale awards systems aan te vullen en heeft een Europees netwerk van meer dan 400 gecertificeerde deskundigen die passie en talent delen voor professionele fotografie.

MPN

Het Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie. Master Photographers Network is op 1 januari 2013 van start gegaan en is voortgekomen uit twee vooraanstaande fotografen organisaties, te weten DIPP en Colour Art Photo.
Het beste van het 20-jarige gedachtegoed van de DIPP en Colour Art dient als basis voor ons nieuwe netwerk. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’ en omgekeerd kunnen de ‘routiniers’ geïnspireerd raken door de frisse ideeën van de ‘nieuwkomers’.

 

        

 

 

volg ons op facebook
Qualified European Photographer

Walstraat 23 7061CA Terborg Tel: 0315-325625